CUBOT J10 1GB 32GB BLACK

135.00 KM

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Velicina ekrana: 4
  • Kamera: 5MP
  • Baterija: 2350mAh

SKU: 25428 Kategorija: Oznaka:

Opis

Cubot predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika. Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 4 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija.

Cubot J10  ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 32GB. ima snažnu bateriju od 2350mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju kamera, Cubot J10 ima stražnju kameru od 5MP. Cubot J10 također ima zaštitu zaslona, otpornost na prašinu. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica. Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “CUBOT J10 1GB 32GB BLACK”

RELATED PRODUCTS