KLIJEŠTA 2u1 PCWORK 04A

19.50 KM

SKU: 23791 Kategorija: Oznaka:

Opis

PCW04A 2u1 skidač i rezač žice
Skidač žice i rezač žice PCW04A 2u1 visoko je kvalitetan alat za električare i kućne majstore. Izrađen je od legiranog ugljičnog čelika, što jamči dug život i visoku kvalitetu. Ovim kliještima možete skidati i rezati kabele i žice bez napora.

Precizna izrada i visoka kvaliteta
Skidač žice i rezač žice PCW04A odlikuje se vrhunskom izradom i kvalitetom. Oštre oštrice omogućuju precizno i čisto rezanje kabela i žica. Rezni vrh pod kutom od 30° olakšava rad na tiskanim pločama s skučenim prostorom.

Ergonomski dizajn i jednostavno rukovanje
Zahvaljujući udobnoj, neklizajućoj, ergonomskoj dršci, kliješta savršeno leže u ruci i omogućuju ugodan rad. Dizajn nevidljive opruge pruža povećanu izdržljivost i olakšava rezanje. Skidač i rezač žice PCW04A kompaktan je i lagan, što ga čini posebno praktičnim.

Razne primjene
Skidač i rezač žice PCW04A olakšava skidanje žice s kabela različitih veličina. Prikladan je za kabele promjera 0,8-2,6 mm / 20-10AWG. Ovaj alat nezamjenjiv je za električare, ali i za kućne majstore koji redovito rade s kabelima i žicama.

Dimenzije kliješta su 14,48 x 5,99 x 1,52 cm, a težina je samo 123 grama. Kompaktan i lagan dizajn olakšava spremanje i nošenje alata sa sobom.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “KLIJEŠTA 2u1 PCWORK 04A”

RELATED PRODUCTS