REDMI 10A 2/32GB GREY EU

225.00 KM

  • Garancija: 24 mjeseca
  • Ekran: 6.53″
  • Kamera: 13MP
  • Baterija: 5000mAh
SKU: 25450 Kategorija: Oznaka:

Opis

Xiaomi Redmi 10A predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,53 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija.

Xiaomi Redmi 10A ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 32 GB, proširivom do 1 TB pomoću microSD kartice.

Xiaomi Redmi 10A ima snažnu bateriju od 5000 mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju kamera, Xiaomi Redmi 10A ima zadnju kameru od 13 MP, te prednju kameru od 5 MP, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

Xiaomi Redmi 10A također ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica.

Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “REDMI 10A 2/32GB GREY EU”

RELATED PRODUCTS