SAMSUNG A042 A04E 3+32GB BLACK

250.00 KM

  • Garancija: 24 mjeseca
  • Velicina ekrana: 6.5″
  • Kamera: 13MP
  • Baterija: 5000mAh
SKU: 26787 Kategorija: Oznaka:

Opis

Samsung predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika. Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,5 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija. Samsung Galaxy A04E ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 32GB

Samsung Galaxy A04E ima snažnu bateriju od 5000mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu. Kada je u pitanju kamera, Samsung Galaxy A04E ima stražnje kamere od 13MP f/2.22MP f/2.4 te prednju kameru od 5 MP f/2.2, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

Samsung Galaxy A04E također ima zaštitu zaslona, otpornost na prašinu. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica. Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “SAMSUNG A042 A04E 3+32GB BLACK”

RELATED PRODUCTS